جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از نوع کباب های سنتی ایران محسوب میشود.به تبع میتوان گفت این غذا یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان جهت سرو در مراسمات رسمی و غیر رسمی است.

شاید در باور همه ما طرز تهیه این غذا کاری بسیار آسان و بی دغدغه است اما نحوه و طرز تهیه این غذا خود دارای نکاتی است که باعث لذیذ شدن هرچه بیشتر آن میگردد.

بارها اتفاق افتاده که به رستورانی رفته ایم که نوع پخت و طعم جوجه آن رستوران مورد علاقه مان قرار نگرفته و حرف از سفت بودن جوجه، بی مزه بودن و یا بوی بد آن زدیم.در این مبحث میخواهیم به طرز تهیه این غذای به ظاهر ساده بپردازیم:

ابتدا به چاشنی آبلیمو و نمک میپردازیم:آبلیمو و نمک به تنهایی و به خودی خود باعث سفتی جوجه میشوند،حذف آن هم باعث بی طعم شدن جوجه میگردد،اگرهم بخواهیم جوجه را نیم پزکنیم و سپس آبلیمو ونمک را بصورت برس بکشیم،این کار طعم و مزه کافی را نمیدهد.

خب پس راهکار چیست تا جوجه هم طعم بگیرد و هم سفت نشود؟

میبایست دورتا دور تکه های جوجه را توسط روغن مایع خوب کاور کنیم، این کار باعث میشود بعلت خواباندن جوجه در محلول آبلیمو و نمک به مدت طولانی، از نفوذ این محلول به جوجه جلوگیری کنیم و بدین ترتیب بدون سفت کردن جوجه ، آن را طعم دار کنیم.

از کره به جای روغن مایع برای کاور کردن استفاده نکنید,علت هم این است که کره در اثر سرما سفت میشود،حتی اگر کره را ذوب کنیم پس از مخلوط شدن ، به علت سرد بودن جوجه ، کره نیز سرد شده و جوجه ها به خوبی کاور نخواهند شد و به تبع بعلت وجود آبلیمو و نمک جوجه ها سفت خواهند شد. اما میتوان پس از پخت کامل جوجه و قبل از سرو غذا برای طعم دار کردن و عطر دادن به جوجه ها از یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده استفاده کرد.

نکته بعدی نوع خرد کردن پیاز است:بعضی از افراد از پیاز رنده شده برای طعم جوجه استفاده میکنند، پیاز رنده شده کاملا به سطح جوجه ها میچسبد و در حین پخت سریعا طلایی و کاملا پخته میشوند و این امر سبب ایجاد این گمان غلط میگردد که فکر کنیم چون  رنگ سطح جوجه عوض شده پس پخت آن کافی است در حالی که این تغییر رنگ پیازهاست نه جوجه. پیازهای رنده شده روی سطح جوجه پس از پخت ، باعث تلخی جوجه میگردد در صورتی که جوجه ها همچنان نپخته باقی می مانند.پس بهترین شکل خرد کردن پیاز خرد کردن آن است.

نکته بعدی زعفران است، یک جوجه کباب خوشمزه و حرفه ای دارای مقدار زیادی زعفران نیز هست.مشکل اصلی در این قسمت آن است که متاسفانه ما عفران دم کرده را به مخلوط جوجه و مواد اضافه میکنیم پس به جای آنکه جوجه ها طعم بگیرند ، مخلوط آبلیمو و پیاز و. طعم زعفران را میگیرند و پس از دور ریختن این مواد، زعفران هم در کنار آنها دورریز میشود.

پس راهکار چیست؟ قبل از آنکه هر موادی(پیاز-آبلیمو و نمک و.) را به جوجه اضافه کنیم میبایست ابتدا زعفران دم کرده را به تکه های جوجه اضافه کنیم و به مدت یک ساعت استراحت دهیم تا جوجه ها رنگ و طعم زعفران را به  خود بگیرند.سپس بعد از یک ساعت یا بیشتر،مخلوط آبلیمو و نمک و پیاز و . را اضافه می کنیم.

نکته بعدی برای پخت استفاده از ادویه است ، میدانیم که گوشت ذاتا دارای بو و طعم نامطبوعی است،پیاز و زعفران مقداری از این بو را از بین میبرند اما به تنهایی کار ساز نیستند ، پس بهتر است برای طعم بهتر از ادویه جاتی چون پودر سیر،فلفل سیاه،پودر پیاز به مقدار کمی نیز استفاده شود.

پس در آخر  مراحل کامل درست کردن جوجه کباب را بدین صورت جمع بندی میکنیم :

ابتدا به جوجه ها مخلوط غلیظ زعفران  را اضافه میکنیم و یک ساعت استراحت میدهیم پس از یک ساعت جوجه ها را با روغن مایع کاور کرده و سپس آبلیمو و نمک و ادویه جات را اضافه میکنیم و مجددا بعد از یک ساعت استراحت پیاز خلالی و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای  خلالی شده را به مواد اضافه میکنیم و 2 ساعت و یا بیشتر فرصت میدهیم تا خوب طعم بگیرند و در آخر جوجه ها را به سیخ گرفته و توسط کباب پز تابشی خانگی تابش استیلا پخت می کنیم.

در کباب پز های تابش استیلا با استفاده از انتقال حرارت به روش تابش ابتدا لایه ایی سخت روی کباب شکل میگیره که مانع از خروج مایعات بافت گوشت از آن می شودو سپس با حرارت ملایم مغز آن بصورت کامل پخت می شود و کبابی آبدار را به مشتری ارائه می دهد.

آموزش درست کردن کباب برگ زعفرانی در خانه با کباب پز تابشی

آموزش درست کردن کباب برگ زعفرانی در خانه با کباب پز تابشی

آموزش درست کردن کباب کوبیده در خانه با کباب پز تابشی

چگونه یک جوجه کباب لذیذ درست کنیم؟

جوجه ,طعم ,پس ,ها ,پیاز ,آبلیمو ,جوجه ها ,آبلیمو و ,و نمک ,را به ,پس از ,مواد اضافه میکنیم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همرهان محبت عضویت در کانال آموزش رقص تلگرام|کانال تلگرامی|رقص خردادیان|عضویت در کانال آموزش رقص تلگرام تهرانی گیلانی کزدی اذری ترکی لری شمالی عربی خارج mvsdl دانلود رایگان کتاب خارجی همه چی موجوده فیش حج - خرید و فروش فیش حج تمتع واجب و عمره hothome روزنه های زندگی بازار فایل اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها